Home Dětské zboží Dětský pokoj Dekorace do dětských pokojíčků Mlhová "ČARODĚJNICE"- HALLOWEEN - pohlcuje prach.
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Mlhová "ČARODĚJNICE"- HALLOWEEN - pohlcuje prach.

Celá ČR
21. 10. 2017 - 06:24
595 Kč
Prodávající

Popis

Vtipný a přitom účelný dárek - Mlhová čarodějnice. Působí blahodárně při alergii na pyl.
Bytový ultrazvukový aroma mlhovač s mlhovým generátorem, který vyrábí studenou mlhu, v mystickém provedení čarodějnice vařící pekelný lektvar. Přidáním 2 - 3 kapek přírodní esence do vody docílíte nádherně provoněný byt.
Kromě dekorace jsou tyto fontány nejvhodnějším prvkem pro aplikaci přírodních silic, které lze využít jako podporu léčby při různých potížích. Princip spočívá v rozkladu vody s několika kapkami přírodní silice pomocí ultrazvukového generátoru v mlhových fontánách. Tyto silice nejsou rozpustné ve vodě, ale kmitočet ultrazvukového generátoru způsobí jejich uvolňování do ovzduší.
Příklad použití některých silic:
ŠALVĚJ LEVANDULOLISTÁ - vysoký krevní tlak, nervové vyčerpání, afrodiziakum
BOROVICE - dýchací cesty, bronchitida, ucpané dutiny, rýma, chrapot, pohlcuje cigaretový kouř
EUKALYPTUS - kašel, nachlazení , zánět nosních dutin, rýma, migréna, snižuje hladinu cukru,
CITRON - obranyschopnost organismu, nervový systém.
Příkon: 12W
Výška: 28cm
Více informací: www.pemacas.cz, www.mlhovace.cz
Nové, servis, záruka
Esence najdete na: www.pemacas.cz
Dodává: PEMAČAS

Víte že, ……
• Všude, kde se cítíte dobře – v lese, u vody, vodopádů, po dešti – je toto způsobeno dostatečným množstvím aniontů, které dýcháme společně se vzduchem, kterého lidské tělo spotřebuje za den až 15 kg.

• Mlhová fontána kromě zvlhčení vzduchu produkuje anionty, kterých je kolem nás vlivem přetechnizovanosti nedostatek. Dostatek aniontů snižuje možnost přehřátí organismu, zlepšuje soustředění a potlačuje únavu. Anionty stimulují funkci žláz s vnitřní sekrecí, zlepšují funkci štítné žlázy a podporují tvorbu enzymů ovlivňujících pružnost dýchacích cest (snižují tendenci k astmatickým záchvatům). Anionty zlepšují též akomodaci očí.

• Zdraví neprospěšné kationty, kterých je převaha, produkuje technika kolem nás, jako jsou telefony, televizory, počítače, ale i plasty a syntetické materály a výrobky z nich, jako jsou záclony, koberce, podlahové krytiny z PVC apod. Při dýchání se kationty dostávají plícemi do krve, kde mohou vyvolávat nepříznivé reakce, jako např. zvýšené uvolňování serotoninu (způsobuje stahování hladkého svalstva, což může vyvolat migrénu, alergické reakce, bolesti v krku, průduškový kašel, nevolnost, či břišní křeče) a histaminu (může způsobit bolesti srdce, alergii, sennou rýmu, nevolnost a nespavost.

Mlhová "ČARODĚJNICE"- HALLOWEEN - pohlcuje prach.

Zavřít Zavřít
Prodávající
pemacas@centrum.cz
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!