Home Dětské zboží Kočárky, nosítka Kočárky pro dvojčata Kočárek X-Lander
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kočárek X-Lander

Jihočeský kraj
17. 8. 2017 - 11:49
5 800 Kč
Prodávající

Popis

Kočárek značky X-Lander pro dvojčata či sourozence. Barva Jungle vhodný pro všechny. Jak pro sportovně založenou rodinu, tak i pro normální rodinu. S kočárkem šlo lehce běhat, jezdit na bruslích, výlety do přírody, procházka městem....nic nám nebylo překážkou. Kočárek lehce projede terénem, obratný díky předním kolečkám. ( Přidáváme + nově dokoupená nová přední kolečka párkrát využitý). Vejdete se všude. V obchodě nebo do futer, městská doprava, vše bez problémů. Šíře kočárku je psána 80 cm, ale v klidu se vejdete do 80 futer. Aretace předních koleček,polohovací madlo.
Ke kočárku náleží vložné tašky pro nejmenší miminka s uchy ( jdou využívat i jako přebalovací podložky )
Dále dva fusaky, dvě žluté podložky na léto,půlkruhové madla co se dávají před sedící děti,deštník,igelit proti dešti(zpravova­ný,ale slouží),síťka proti hmyzu a sluneční clona.
Tříbodové zapínání. U jednoho chybí jeden chránič (viz foto) Polohování dětí se dělá pomocí pásů,které se utahují nebo stahují pod korbičkama,také jednoduché i jednou rukou.
Vzadu je velká kapsa na drobnosti,pod každým dítětem je velká síťovaná kapsa a úložný prostor pod kočárkem.
Ke kočárku je také přebalovací taška(viz.foto) na přední klopně poškrábaná. Celý kočárek se dá jednoduše složit (viz. foto) Je opravdu skladný. Super pro rodinu co často cestuje. Kočárek se krásně složí na dno kufru auta a pak krásně naskládáte ještě plno dalších věcí. Běžně opotřebovaný denním používáním jako jsou oděrky a škrábance na kostře a kolečkách. Krapet vyšisovaný sluncem. Kočárek je z čistého a nekuřáckého prostředí. Ráda poskytnu další informace nebo fotky. Kočárek posílám čistý a vypraný. Na fotkách je focen za provozu.
Platba předem na účet. Osobní předání či poslání poštou(dle tarifu české pošty)
Cena: 5 800 Kč
Při rychlém jednáním možná sleva

Kočárek X-Lander

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jana Drdová
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!