Home Dětské zboží Obuv pro děti Sportovní obuv pro děti Technologická inovace roku Tenisky Glagla vel 30.Neu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Technologická inovace roku Tenisky Glagla vel 30.Neu

Ústecký kraj
15. 4. 2021 - 19:59
790 Kč
Prodávající

Popis

Prodám uplne nové nepoužité velmi kvalitni značkový tenisky značky Glagla velikost 30. Ortopedicky tvarovaný vnitřek, tvarovaná podešev proti uklouznutí, lehké, skvelý moderní vzhled. Společnost Glagla sídlí v Nancy ve Francii. U zrodu obuvi Glagla stála touha vytvořit ideální obuv pro aktivity v teplém počasí. Obuv, která by umožnila noze lépe dýchat s lepším systémem ventilace než jakákoliv jiná obuv na trhu, a na víc tuto revoluci provést v moderním, vizuálně atraktivním desingu. Za všechno toto úsilí byla značka Glagla nakonec oceněná titulem "Technologická inovace roku". Glagla obuv je unisexová. Je povážována za revoluční obuv pro sportovní a volnočasové aktivity v letním období. Glagla představuje první "tenisky", které umožňují dokonalou cirkulaci vzduchu skrz botu. Díky svému tvaru, flexibilitě a lehkosti podporuje také přirozený pohyb nohou a poskytuje bezkonkurenční pohodlí.
10 dobrých důvodů proč si pořídit obuv Glagla:
1. Ultralehká. Extrémně lehký materiál DRYTECH mesh použitý na svršku boty umožňuje dokonalé proudění vzduchu a snižuje celkovou váhu boty. S svými 170 gramy jsou Glagla boty jedny nejlehčích na světě.
2. Snižuje pocení až o 50%. 80% potu nohou vzniká na chodidle. Revoluční podešev obuvi Glagla bere tento fakt na vědomí a její inovativní desing snižuje pocení i nepříjemný zápach.
3. Odvádí 3krát více vlhkosti. Pohyb chodidla v kombinaci s technologií WIND´Air v podešvi výrazně zvyšuje přirozenou ventilaci.
4. Stabilní a pohodlná. Nová generace extrémně lehké NEOTECH podešve absorbuje nárazy a vibrace.
5. Snižuje teplotu chodidla o 6°C. Díky technologii DRYTECH omezuje obuv Glagla kumulaci tepla uvnitř obuvi. Teplota chodidla je tak o 6°C nižší v porovnání s běžnými teniskami.
6. Lze prát v pračce. Boty Glagla lze prát v pračce na nízkou teplotu (30°C). Díky speciálnímu materiálu uvnitř obuvi v kombinaci s DRYTECH mesh materiálem svršku také rychle uschnou.
7. Lze nosit i bez ponožek. Díky vynikající ventilaci lze obuv Glagla

Technologická inovace roku Tenisky Glagla vel 30.Neu

Zavřít Zavřít
Prodávající
Marie
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!