Home Dětské zboží Sedačky Autosedačky 9-18 kg Kiddy Phoenixfix pro 2
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kiddy Phoenixfix pro 2

Hlavní město Praha
28. 4. 2016 - 11:25
4 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodám autosedačku Kiddy, kategorie 9 - 18 kg, ve skvělém stavu, po jednom dítěti. Má upínací systém Isofix, lehká, praktická, schválená pro cestování letadlem, nastavitelná opěrka hlavy, nastavitelná odpočinková poloha a výška sezení za pomoci skládacího polštářku, příjemné klima v sedačce - ventilující potah Thermo-Tex. Pohodlné boční opěrky hlavy zabraňují náklonu hlavy na stranu a přitom dítěti zůstává dobrý výhled ven. Má ochranný pultík, který chrání dítěti horní část těla a zároveň slouží jako případná hrací plocha pro dítě.

Absolutní vítěz testu ADAC s historicky nejlepším hodnocením.Také odborníci Touring Club Švýcarsko ocenili sedačku na výbornou, stejně jako časopis Auto Moto Sport.
AGR atest - německé sdružení odborníků z oblasti prevence a léčby onemocnění zad - certifikuje výrobky snižující negativní vlivy na záda. Sedačka Kiddy získala tento certifikát.

Pouze osobní převzetí, nejlépe Praha 14 Černý Most, nebo po případné domluvě v okolí. V případě zájmu mne prosím kontaktujte na tel. čísle 737 354 829, nebo e-mail LuckaVavrova@centrum.cz.

Kiddy Phoenixfix pro 2

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lucie Vávrová
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!