Home Dětské zboží Sedačky Autosedačky 9-18 kg Maxi Cosi Tobi /9-18 kg/ - dětská autosedačka
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Maxi Cosi Tobi /9-18 kg/ - dětská autosedačka

Zlínský kraj
8. 9. 2016 - 08:01
3 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodám po jednom dítěti autosedačku: nebouraná, bez vyšisování a velmi snadno se s ní zachází. Má kontrolku pro správné upoutání dítěte!

K předání Uherské Hradiště.

Autosedačky Maxi-Cosi Tobi poskytují Vašemu dítěti optimální bezpečí. Tyto dětské autosedačky mají ergonomický design, jsou vybaveny 5-bodovým bezpečnostním systémem a jsou polohovatelné do pěti různých pozic. Upevnění autosedačky se provádí pomocí 3-bodového bezpečnostního pásu. Výška ramenních pásů a opěrky na hlavičku se nastavuje u autosedaček dohromady jedním pohybem ruky - 7 pozic.Tyto dětské autosedačky mají také zcela nový systém vedení automobilového pásu - účinnější a pevnější připoutání v automobilu. Dětské autosedačky Maxi Cosi Tobi mají snímatelný a pratelný potah. Dětské autosedačky Maxi-Cosi Tobi jsou vhodné pro většinu automobilů.

1. Autosedačky Maxi Cosi Tobi jsou vybaveny unikátním systém automatického otevírání pásů. Tento systém umožňuje rychlé pohodlné upoutání dítěte.

2. Autosedačky Maxi-Cosi Tobi mají možnost nastavovat výšku opěrky hlavy i pásů pro upevnění nohou. Lze je nastavit jediným pohybem ruky (7 pozic): Maxi-Cosi Tobi tak roste s Vaším dítětem.

3. Dětské autosedačky Maxi-Cosi Tobi mají vylepšený systém ochrany proti bočním nárazům - Side Protection System

4. Autosedačka Maxi-Cosi Tobi má možnost polohování do 5 pozic.

5. Autosedačka je vybavena indikátorem správného utažení pásů - zabarví se do zelena, pokud je dítě v autosedačce správně zapnuté.

6. Autosedačky Maxi Cosi splňují přísnou evropskou normu ECE R44/04.

Maxi Cosi Tobi /9-18 kg/ - dětská autosedačka

Zavřít Zavřít
Prodávající
Marie Neuwirtová
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!