Home Dětské zboží Oblečení pro děti do 6 l. Čepice, šály, rukavice NOVÁ kšiltovka BamBio DINO 100% BIObavlna
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

NOVÁ kšiltovka BamBio DINO 100% BIObavlna

Celá ČR
29. 6. 2016 - 22:13
199 Kč
Prodávající

Popis

Úplety z organické ( BIO ) bavlny

Při pěstování Bio bavlny nejsou použita umělá hnojiva (jako pesticidy), ani chemické hubící prostředky. Tato organická bavlna je ručně sbírána, proto je na omak příjemnější. Bio bavlna je vhodná nejen pro alergiky a miminka, ale i pro ty, kteří si raději koupí produkt šetrný k životnímu prostředí.
Na přízi máme od dodavatele, respektive výrobce certifikát GOTS (Global Organic Textile Standard) certificate od Control Union Inspection & Certifications India Private Limited.

Kšiltovky BamBio z organické ( BIO ) bavlny - barva smetanová dinosauři

Naše originální čepičky značky BamBio jsou vyrobeny v České republice a jsou šity ručně. Používáme 100% biobavlnu (organická bavlna). Při pěstování Bio bavlny nejsou použita umělá hnojiva (jako pesticidy), ani chemické hubící prostředky. Tato organická bavlna je ručně sbírána, proto je na omak příjemnější. Bio bavlna je vhodná nejen pro alergiky a miminka, ale i pro ty, kteří si raději koupí produkt šetrný k životnímu prostředí.
Na přízi je dodavatel, respektive výrobce, držitelem certifikátu GOTS (Global Organic Textile Standard) certificate od Control Union Inspection & Certifications India Private Limited. Naše česká značka BamBio ručí svým malým i velkým zákazníkům za prvotřídní kvalitu a naprostou nezávadnost všech svých produktů. Kšiltovky-bekovky vyrábíme ve třech velikostech: 80-86 (9-12m), 92-98 (18-24m) a 104-110 (3-5 let). Cena 199kč / kus.

NOVÁ kšiltovka BamBio DINO 100% BIObavlna

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petra Kašparová
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!