Home Dětské zboží Zdraví, hygiena, péče Dětská výživa Bebivita Abend - Fläschen Folgenmilch
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Bebivita Abend - Fläschen Folgenmilch

Jihočeský kraj
6. 9. 2016 - 17:36
121 Kč
Prodávající

Popis

Pokračující mléčná kojenecká výživa od 6 měsíce. Delší nasycení, s bezlepkovými cereáliemi, poskytuje ideální nasycení před spaním, složení přiměřené věku.600 g

Obzvlášť v noci potřebuje Vaše miminko mlíčko, které ho lépe zasytí na noc a je dobře stravitelné. Bebivita "Večerní lahvička" je hodnotné pokračující mléko s bezlepkovou pohankou a rýžovými vločkami. Bebivita se tak postará o delší zasycení a poskytuje tak ideální zasycení před spaním.
Dávkování:


Prosím respektujte přípravu Bebevity přesně podle návodu použití. Neprávná příprava a skladování může vést ke snížení zdravotní hodnoty např. růstu nežádoucích bakterií.Uvedené dávkování a počet lahví se z dítěte na dítě mohou lišit. Po domluvě s dětským lékařem začněte od 5. měsíce přikrmovat. Ideální dávkování pro miminka je cca 5 příkrmů za den. Prosím použijte přiloženou odměrku.






Převařená voda (ml) Počet odměrek Bebivity Velikost hotové dávky
125 3 140
170 4 190
210 5

230









Složení: odstředěné mléko, sušená syrovátka (částečně mineralizovaná), rostlinné oleje, škroby, laktoza, maltodextrin, 6 % rýžové vločky, 4 % pohankové vločky, uhličitan vápenatý, emulgátor soja lecitin, chlorid draselný,citronan sodný, vitamín C, tryptofan, difosforečnan železa, uhličitan hořečnatý, taurin, vitamín E, oxid zinečnatý, niacin, kyselina pantotenová, síran měďnatý, Vitamín B1, vitamín A, Vitamín B6, vitamín B2, síran zinečnatý, jodičnan draselný, kyselina listová, vitamín K, selenan sodný, biotin, vitamín D, vitamín B12.

Bebivita Abend - Fläschen Folgenmilch

Zavřít Zavřít
Prodávající
Miroslav Veselský
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!