Home Dětské zboží Hračky pro děti Dětské kuchyňky Dřevěná dětská kuchyňka
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Dřevěná dětská kuchyňka

Celá ČR
29. 4. 2021 - 15:31
1 745 Kč
Prodávající

Popis

SKLADEM -Dětská dřevěná kuchyňka je v současné době jednou z nejvíce oblíbených hraček hračkou pro malé kuchaře a kuchařky. Malé děti také rády vaří a tím napodobují dospělé. Vaření je jedna z činností na kterou si rády hrají. Nyní je doba, kdy vaří skutečně všichni a všude..

Dětská dřevěná kuchyňka AD 266 je opravdu reálná. Vybavena je pracovní deskou s plotýnkami. Nechybí jí odnímatelný plastový dřez, který lze snadno vyjmout a očistit. Součástí je také plastová baterie. Horní díl kuchyňky obsahuje otevírací mikrovlnou troubu a čtyři výsuvné šuplíčky. Spodní část je vybavena troubou s otočnými knoflíky a skříňkou s dvířky. Uvnitř spodní skříňky je police. Celkové zacházení s kuchyňkou je pro děti jednoduché a snadné. Dětská kuchyňka je velmi variabilní a skutečná. Dětská hra je díky ní opravdová. Malí kuchaři mohou vařit, skladovat potraviny a zapojit do zábavy i své kamarády. .

K výrobě dřevěné dětské kuchyňky je použit materiál vysoké kvality, který zaručí její dlouhou životnost. Pro povrchovou úpravu je použit ekologický a zdravotně nezávadný lak.

Parametry zboži:

Rozměry/cm/
výška:100,šířka:37,hloubka:38,5

Výška pracovní desky: 50 cm

Váha:12 kg

Dřevěná dětská kuchyňka

Zavřít Zavřít
Prodávající
HM nábytek
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!