Home Dětské zboží Kočárky, nosítka Kombinované kočárky TROJKOMBINACE- kočárek X-lander X-move+autosedačka Maxi Cosi
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

TROJKOMBINACE- kočárek X-lander X-move+autosedačka Maxi Cosi

Moravskoslezský kraj
1. 5. 2016 - 11:06
9 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodám velmi oblíbený kočárek X-Lander X-Move (3kombinace), barva tyrkysová (není nikde vyšisovaná). Ve výborném stavu, nikde na konstrukci žádná rýha, vše čisté, střídala jsem často v golfkami (X-lander nebyl využíván denně), cena 9000 Kč (pořizovací cena s výbavou byla 22 tis.)
V ceně: hluboká korba, sportovní verze, autosedačka Maxi cosi Cabriofix (vč. vnitřní vyndávací vložky pro miminka a sluneční clony-dá se schovat kolem rámu) + adaptéry pro připevnění autosedačky ke konstrukci kočárku, originální taška X- lander v barvě kočárku, která jde připnout na madlo (+popruh na nošení přes rameno, uvnitř přebal. podložka), moskytiéra 2ks (bílá na korbičku, černá na sporťák), pláštěnka originál X-lander, zimní fusak Emitex 3v1 (fusak roste s dítětem, má možnost prodloužení, lze tedy využít jak v korbičce, tak i ve sporťáku), nánožník originál X-lander v barvě kočárku, rukávník na madlo Emitex (černá, vevnitř tyrkys fleece), náhradní duše na kolo.
Velká nafukovací kola, lehce ovladatelný jednou rukou, hliníková konstrukce, vhodný do města i do terénu, teleskopická rukojeť, přední kola lze příp. zaaretovat, jednoduše složitelný, máte-li málo místa v kufru, lze sundat i kola (během 10 sekund všechna), LED osvětlení v rámu pro lepší viditelnost (funkce blikající, svití, vypnuto- málo který kočárek má). Jednotlivé díly odepnutelné, běžně pratelné. Hluboká korbička se sklápěcí stříškou, plynulé polohování zádové opěrky. Sporťák lze sklopit do lehu, polohovatelná opěrka nohou, lze umístit jak proti směru jízdy (vidí na vás) nebo po směru jízdy (kouká dopředu), střecha se po rozepnutí zipu dá prodloužit, oboustranná vložka do kočárku (tyrkys + šedá).
Detaily kočárku zašlu do zprávy (45 fotek).
Sleva možná.

TROJKOMBINACE- kočárek X-lander X-move+autosedačka Maxi Cosi

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jana M.
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!