Home Dětské zboží Kočárky, nosítka Kombinované kočárky CAM DINAMICO 2013 trojkombinace TOP STAV/SKVĚLÁ CENA!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

CAM DINAMICO 2013 trojkombinace TOP STAV/SKVĚLÁ CENA!

Hlavní město Praha
12. 9. 2016 - 22:39
7 000 Kč

Popis

Prodávám hnědý kočárek CAM Dinamico trojkombinace (korba, sportovní nástavba, autosedačka se základnou) ve skvělém stavu za super cenu. Přecházíme na terénní sporťák kvůli pobytu v zahraničí a potřebujeme tento do odjezdu prodat, proto tak levně :)

Kočárek je lehce ovladatelný, skladný a lehký díky odlehčené hliníkové konstrukci. Čtyřkolový podvozek má zadní nafukovací kola a přední pěnová kola otočná o 360° s možností aretace. Polohovatelná rukojeť kočárku, velký košík pod kočárkem.

Hluboká korba je velice prostorná a pohodlná, polohovací ležení. Dá se využít i jako kolíbka. Odnímatelná stříška, madlo na přenášení.

Nástavbu sporťáku lze nainstalovat ve směru i proti směru jízdy. Sezení je velmi prostorné. Součástí je nánožník na zimu.

Autosedačka (0-13kg) je i se základnou pro pohodlnější a bezpečnější usazení v autě. Včetně novorozenecké vložky a stříšky.

Potahy kočárku z kvalitního materiálu (odolný proti dešti, slunci) jsou snímatelné a pratelné. Součástí je velká přebalovací taška, síťka proti hmyzu, univerzální pláštěnka, rukávník na zimu. Při zájmu nabízím i ušitou oboustrannou vložku vhodnou pro holčičku.

Při rychlém jednání možno ještě slevit.

CAM DINAMICO 2013 trojkombinace TOP STAV/SKVĚLÁ CENA!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Zuzana Matějíčková
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!