Home Dětské zboží Kočárky, nosítka Kombinované kočárky Hartan Racer GT
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hartan Racer GT

Jihomoravský kraj
13. 3. 2018 - 08:50
8 900 Kč
Prodávající

Popis

Prodám kočárek německé značky, trojkombinaci - autosedačka není součástí,zakoupený v roce 2013.  Původní cena přesahuje se všemi doplňky 30 000. Kočár je ve velmi dobrém stavu, málo používaný.
Součástí kočárku je praktická vytahovací korba - taška (zateplené provedení), která je proti jiným tipům delší a miminko v ní déle vydrží. Dále přikoupený adaptér na autosedačku Maxi Cosi a stupátko pro druhé dítě značky Corado. Kočár je ještě po dokoupení adaptéru kompatibilní s autosedačkami Römer.
Dále je součástí také zimní fusak z ovčí vlny, nánožník na dítě, kapsa na ruce proti zimě na madlo, pláštěnka na kočár, sluneční clona s UV filtrem 50+, síťka proti hmyzu a praktická taška.
Kočárek je nesmírně elegantní, má modro-černo-šedo-bílé proužky a kostičky, stříbrno-šedou konstrukci. Proti jiným kočárkům je skvěle odpružený, hodí se i do náročnějšího terénu. Přední kolečka jdou zaaretovat, jinak se otáčejí o 360 stupňů,což zajišťuje komfortní jízdu. Korbu lze otočit po směru jizdy i proti směru. Na střísce je okénko s krytím a různé větrací části.
Jako jediný se nám vlezl do kufru auta, neboť se dá krásně a lehce složit, a vsunout do výtahu v domě - madlo se dá lehce sklopit. Nosnost kočárku je do 15 kg.

Hartan Racer GT

Zavřít Zavřít
Prodávající
Hanka
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!