Home Dětské zboží Kočárky, nosítka Kombinované kočárky Kočárek pro dvojčata FIRKON DUO BABY
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kočárek pro dvojčata FIRKON DUO BABY

Středočeský kraj
30. 5. 2018 - 22:38
5 500 Kč
Prodávající

Popis

Kombinovaný kočárek.Praktický je hlavně tím, že polohování opěrky zad je na každé straně samostatné, takže jedno Vaše miminko může spinkat, zatím co druhé může sedět. Kočárek je vybaven kovovým podvozkem s vnitřním odpružením. Prostorná hluboká verze kočárku pro miminka+sportovní verze s bezpečnostním madlem +přenosné tašky na děti. Přehazovací a výškově nastavitelná rukojeť, všitá odvětrávací síťka v zadní části boudičky pro lepší klima uvnitř kočárku,která lze pomocí zipu odejmout , 5-ti bodové bezp. pásy s ochrannými návleky, ochranný nánožník, taška na rukojeť pro potřeby miminka,prostorný úložný prostor pod kočárkem, plně polohovatelná měkce polstrovaná opěrka zad, 3-stupňové polohování opěrky nožiček,přední a zadní centrální brzda, regulace pérování, nafukovací ložisková kola s atraktivními disky,výborné jízdní vlastnosti kočárku a snadná manipulace i ve velmi náročném terénu
Kočárek je ještě rok a pul v záruce. Ježděný cca 4 měs, stav je jako nový. Důvod prodeje je že máme kočárky dva a tento nevyužijeme. Přidám jako bonus pláštěnku a dvě vajíčka do auta, kupované zároven s kočárkem, takže také v záruce,stav velmi dobrý, jako nové.

Celorepubliková akce MF DNES vyhodnotila kočárky FIRKON jako velmi kvalitní a bezpečné,čímž se staly ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM v testu MF Dnes a taktéž zvítězily na plné čáře u maminek ve srovnání cena-kvalita !!!

Kočárek pro dvojčata FIRKON DUO BABY

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petra Balvinova
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!