Home Dětské zboží Kočárky, nosítka Kombinované kočárky Trojkombinace Dorjan Prestige Comfort v šedé barvě
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Trojkombinace Dorjan Prestige Comfort v šedé barvě

Jihomoravský kraj
23. 7. 2019 - 21:23
5 000 Kč
Prodávající

Popis

Hluboká korba je jedna z největších na trhu (85 x 35 cm), zadní část střechy se dá rozepnout a je tam síťka, přední strana jde prodloužit (proti slunci). V zimě nebo ve větrných dnech jde miminko maximálně schovat. Lůžko má čtyři polohy, nechybí ani kroužky na připevnění popruhů. Vnitřek je bílý s kapsou na boku. Vše jde vyslíct a vyprat, pouze venek korby se omývá vlhkým hadrem. Po odejmutí korby ji lze použít jako kolébku, má zespodu zaoblené hrany. Stříška je od sluníčka trochu vybledlá, na první pohled to ale není skoro vidět.
Sporťák též velmi prostorný s pětibodovým zapínáním, polohovatelný i do úplného lehu. Madlo i podnožník jsou omyvatelné, madlo jde i úplně odstranit. Jde na podvozek nasadit jak po, tak i proti směru jízdy. V horní části střechy je odepínací okénku, pod nímž je slída.
Autosedačka vajíčko má novorozeneckou vložku, tříbodový pás s polstrováním (z jednoho ramene se nám bohužel někde zatoulal – jsou sundávací). Má adaptéry pro nacvaknutí k podvozku jak po, tak i proti směru jízdy. Je velmi lehoučká, má jak stříšku, tak i nánožník. Do auta se přivazuje klasicky proti směru jízdy. Po sejmutí adaptérů lze houpat, má zaoblenou spodní hranu.
Podvozek je velmi lehký, skládací, snadno ovladatelný, má otočná přední kola s možností aretace, všechna kola jsou nafukovací. Podvozek je odpružený s možností nastavení tvrdosti houpání. Brzda klasicky na nohu. Madlo je nastavitelné nahoru – dolů. Pod kočárem je velmi dobře přístupný, prostorný košík (v jednom místě od kolečka prodřený cca 1 x 1 cm). Podvozek je celkově ve výborném stavu, akorát používáním místy lehce odřený, nejvíc je to vidět na kolečkách. Nalepené nápisy jsou částečně sloupnuty.
Síťka proti hmyzu i pláštěnka jsou bez poškození, pasují jak na hlubokou korbu, tak na sporťák. Ke kočárku je i taška s přebalovací podložkou (nepoužítá ani 1 x). Má zapínání na dva cvoky, u jednoho je zevnitř mírně natržená. Zepředu má jednu kapsu a uvnitř je přepažená síťkou. Taška jde zipem rozšířit, má nastavovací popruh přes rameno. Od sluníčka mírně vybledlá, není to ale na první pohled nějak zřejmé.
Kočár je zatím stále používaný, na přání znovu umyju, vyperu a naimpregnuju. Možno se přijet podívat kdykoliv. Ke kočárku přidám i prostěradlo na matraci do hluboké korby.
Cena celkem 5.000,- nebo nabídněte.
Lze přikoupit i rukávník v černé barvě (není na fotce) za 100,-.

Trojkombinace Dorjan Prestige Comfort v šedé barvě

Zavřít Zavřít
Prodávající
Michaela Kasíková
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!