Home Dětské zboží Hračky pro děti LEGO LEGO 71011 Minifigurky série 15
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

LEGO 71011 Minifigurky série 15

Celá ČR
19. 5. 2016 - 09:55
75 Kč
Prodávající

Popis

LEGO 71010 Minifigurky série 15

Zažij napínavá nová dobrodružství s 15. sérií LEGO® Minifigurek. Setkej se s královnou, pracovnicí pro kontrolu zvířat, zlodějkou drahokamu, indiánkou, baletkou, létajícím válečníkem, faunem, strašlivým rytířem, šampiónem ve wrestlingu, chlapíkem v obleku žraloka, nemotorným chlapíkem, bojovníkem kendo, astronautem, laserovým robotem, uklízečem a farmářem. Každá minifigurka je uložena v „tajemném sáčku“ s jedním či více doplňky a je opatřena stojánkem a sběratelským letáčkem. Dále v sáčku najdešunikátní herní kód k odemknutí minifigurek, které jsou součástí této sady, v úžasné online hře LEGO Minifigurky (nutnost zakoupení hry). Nezapomeň se dovolit svého rodiče nebo zákonného zástupce, než se přihlásíš do této hry.

• Každá z minifigurek vychází s jedním nebo více doplňky, navíc s podstavcem, brožurkou pro sběratele a unikátním herním kódem.
• Získej tuto úžasnou novou sérii postav LEGO® Minifigurek a vytvářej nová a skvělá dobrodružství.
• V kombinaci se stavebnicemi LEGO® získáš ještě větší herní možnosti.
• Bav se při vyměňování minifigurek se svými přáteli, abys získal(a) kompletní sbírku.
• Jdi na www.playminifigures.cz a zadej unikátní herní kód k odemknutí každé z postav minifigurek v online hře (je třeba hru nejprve zakoupit). Nezapomeň se dovolit svého rodiče nebo zákonného zástupce, než se přihlásíš do této hry.
• UPOZORNĚNÍ: Každý z „tajemných“ sáčků obsahuje 1 ze 16 postav, které jsou dostupné v této sbírce. Bohužel nemůžeme vyhovět žádostem na konkrétní minifigurku. Pokud si koupíš více než jeden „tajemný“ sáček, může se stát, že získáš 2 nebo více totožných minifigurek.

LEGO 71011 Minifigurky série 15

Zavřít Zavřít
Prodávající
David Soukup
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!