Home Dětské zboží Zdraví, hygiena, péče Odsávačky mateřského mléka Elektrická odsavačka Avent. Na baterie i do sítě, chůvička
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Elektrická odsavačka Avent. Na baterie i do sítě, chůvička

Jihomoravský kraj
8. 2. 2020 - 00:10
700 Kč
Prodávající

Popis

Elektronická odsávačka mateřského mléka SCF292/13. Použitá funkční odsavačka matřského mléka značky Philips Avent s lahvička a dalším potřebným příspušenstvím v praktickém přenosném kufříku/kabele přes rameno. Viz foto. Původní kabel se ohýbáním roztřepil - lze oravit, ale přidávám dva náhradní do sítě. Mobilní kabel na baterie AA je úplně v pořádku. Všechno funguje, ale možná to teď nevypadá uplně esteticky.
Cena 680kč Brno, pošta 120/ dobírka 180.
Mám i jiné věci, mrkněte se do profilu na další inzeráty
---
Elektronický dětský monitor (vysílačka - hlídač spánku) Reer světle modrá v pěkném stavu, v původním obalu s návodem. Dosah až 4OO metrů pečuje o dostatečnou svobodu pohybu v domě a na zahradě. Balení obsahuje 1x přijímač s teleskopickou anténou, 1x vysílač s teleskopickou anténou, 2x adaptér. Napětí dodáváno buď pomocí adaptéru nebo 3x AAA baterií. Přenos zvuku se dvěma kanály. Citlivý mikrofon, který se automaticky zapíná. Vysílač i přijímač se dají používat uvnitř budovy i mimo budovu (ideální pro domy i chalupy či během pobytu u návštěv). Kontrola stavu baterií. Kontrola dosahu. Nastavitelná citlivost mikrofonu i hlasitosti zvuku.
Pokud nedetekuje poplach, je vypnutá a není slyšet žádné analogové chrčení. (pro ty, co jim chčení vadí, věřte, že analogová vysílačka bez chrčení při komunikaci prostě není. Plně funkční se zdrojem do zásuvky na obou stranách - nepotřebujete baterky. Prostřelí to docela dost. Prakticky odzkoušeno v paneláku ze 6.patra do přízemí (ve sklepě už to začalo vypadávat) Ve volném prostředí je vzdálenost daleko větší :)
PŮVODNÍ CENA: 1 300 KČ. Nyní: 700kč. Brno, ale zaslání poštou možné. V případě zájmu mě kontaktujte přes odpovědní formulář tady na stránce.
---
Hisense Monitor dechu Babysense II. Během prvního roku života může u dítěte dojít k nepravidelnému dýchání nebo dokonce k zástavě dechu. Nabízím chůvičku aka dvoudeskový monitor dechu - přístroj pro kontrolu dýchání novorozenců a kojenců. Plně funkční. Jednoduchá montáž i ovládání, spolehlivá funkčnost a bez planých poplachů. Hisense Babysense 2 garantuje funkčnost do 13 cm tloušťky matrace. Diky dvema podlozkam je pokryta cela postylka. Na tužkové baterie, které vydrží opravdu dlouho a monitor se tím pádem dá i přesunout do kočárku na cesty kamkoliv. Žádné falešné poplachy. Používají ho i tady v porodnicích. hlasitý alarm, skutečně nepřeslechnete a v noci určitě vzbudí. Oproti konkurenčnímu NANY od Jablotronu nevydává zbytečné falešné poplachy. Návod +originální krabice. Za 1150

Elektrická odsavačka Avent. Na baterie i do sítě, chůvička

Zavřít Zavřít
Prodávající
Kobyla
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!