Home Dětské zboží Dětský pokoj Osvětlení #Mlhová svítící koule dekorační LF-DM011A
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

#Mlhová svítící koule dekorační LF-DM011A

Celá ČR
17. 11. 2019 - 14:01
565 Kč
Prodávající

Popis

Stolní mlhová fontána v podobě koule z opálového skla. Fontána je osazena ultrazvukovým mlhovačem, který vytváří z vody studenou mlhu. Mlhovač je stejný jako v dyfuzerech a ionizátorech. Při výrobě mlhy produkuje anionty, které kolem nás chybí. Nejen zvlhčí vzduch, ale zlepší soustředění, potlačí únavu a zlepší dýchání. Odpařováním mlhy odejme část tepla v místnosti. Mlha je prosvěcována barevnými LED diodami, které pro zvýšení efektu barevně prosvěcují mlhu.
Tyto fontány jsou nejvhodnější pro aplikaci přírodních silic, které lze využít jako podporu léčby při různých potížích. Silice nejsou rozpustné ve vodě ale ultrazvuk uvolní jejich molekuly do ovzduší, kde působí antibakteriálně. Přidáním několika kapek přírodní esence docílíte provonění místnosti. Výhodou je,že nedýcháte karciogení látky jako v aromalampách vznikající spalováním aroma olejů .
Příkon: 12W.
Výška: 27cm
Průměr: 20cm


Víte že, ……
• Všude, kde se cítíte dobře – v lese, u vody, vodopádů, po dešti – je toto způsobeno dostatečným množstvím aniontů, které dýcháme společně se vzduchem, kterého lidské tělo spotřebuje za den až 15 kg.

• Mlhová fontána kromě zvlhčení vzduchu produkuje anionty, kterých je kolem nás vlivem přetechnizovanosti nedostatek. Dostatek aniontů snižuje možnost přehřátí organismu, zlepšuje soustředění a potlačuje únavu. Anionty stimulují funkci žláz s vnitřní sekrecí, zlepšují funkci štítné žlázy a podporují tvorbu enzymů ovlivňujících pružnost dýchacích cest (snižují tendenci k astmatickým záchvatům). Anionty zlepšují též akomodaci očí.

• Zdraví neprospěšné kationty, kterých je převaha, produkuje technika kolem nás, jako jsou telefony, televizory, počítače, ale i plasty a syntetické materály a výrobky z nich, jako jsou záclony, koberce, podlahové krytiny z PVC apod. Při dýchání se kationty dostávají plícemi do krve, kde mohou vyvolávat nepříznivé reakce, jako např. zvýšené uvolňování serotoninu (způsobuje stahování hladkého svalstva, což může vyvolat migrénu, alergické reakce, bolesti v krku, průduškový kašel, nevolnost, či břišní křeče) a histaminu (může způsobit bolesti srdce, alergii, sennou rýmu, nevolnost a nespavost.

#Mlhová svítící koule dekorační LF-DM011A

Zavřít Zavřít
Prodávající
pemacas@centrum.cz
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!