Home Dětské zboží Zdraví, hygiena, péče Plenky, přebalování Odplénkování-Učící rodinné WC prkénko s dětským sedátkem
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Odplénkování-Učící rodinné WC prkénko s dětským sedátkem

Celá ČR
6. 11. 2017 - 08:19
1 300 Kč
Prodávající

Popis

Rodiče pozor! Prodávám nové- nepoužité, v originálním balení s garancii!!! Pomůcka dětské hygieny! Prodám kvalitní robustní dětské WC prkénko Toaletní trenér KOMFORT s integrovaným dětským sedákem – k používání pro děti i dospělé. Pohodlí a komfort pro Vaše děti. Už žádný stres a trauma z kakání pro Vaše děti! WC prkénko je hygieničtější díky bezpórovitého povrchu! Díky termoplastu duroplast je extrémně odolná vůči poškození! Německá známka kvality TÜV. Jedná se o velmi praktický produkt v sanitární oblasti, určený především pro rodiny s malými dětmi! Nabízí dospělým, stejně jako dětem možnost, používat WC bez ztráty času vkládáním nebo vybíráním různých WC adaptérů pro děti a učí dítě od samého začátku na používání dospělého WC. mamitnsro gmail.com. Dopřejte i Vašim dětem pohodlí na WC. Je to super věc! Doporučuji!

Nabízí dětem větší možnost samostatnosti a bezpečnosti.

Pasuje na všechny obvyklé WC mísy.

Odolné proti poškrábání, stabilní a hygienické.

Díky Easy-Close Mechanismu – zpomalovacímu mechanismu, nechá prkénkok jemně a pomalu sednout.

Systém Fix- Clip Hygiena umožňuje rýchlé hygienické čištění – vycvaknout – umýt – zacvaknout / bezpórovitý povrch!

Díky termoplastu je prkénko „Toaletní Trenér Komfort“ extrémně odolná vůči poškození!

Výhody dětského WC prkénka „Toaletní trenér“ s integrovaným sedátkem na jeden pohled:

Pouze jedno WC prkénko s integrovanou deskou pro celou rodinu! Vaše dítě se učí od samého začátku používat WC jako dospělý. V dětské psychologii to znamená, že se cítí jako jejich velké vzory matka, otec, starší bratr, nebo sestra.

Hygieničtější používání (nedochází k počůrávání, stává se, když dítě sedí na klasickém WC prkénku, určitě to poznáte….)!

Hygieničtější – lehčí čištění díky bezpórovitého povrchu!

Robustní a extrémně odolná vůči poškození díky termoplastu duroplast!

Pasuje téměř na všechny prodávané WC mísy (ne však na visící mísy, kde se matka šroubuje shora!!!)

Certifikovaná německou známkou kvality TÜV !

Montáž netrvá dýl než 5 minut!

V rámci ceny je dodávaný kompletní upevňovací materiál!

Cena včetně poštovního i balného na dobírku

Predám novú WC dosku Toaletný tréner s integrovaným detským wc sedátkom pre deti od detske-wc. sk . Rodinné wc sedátko pre všetky generácie - pomôcka pre odplienkovanie - ideálny krôčik od plienok smerom k nohavičkám pre "veľké dievčatká a veľkých chlapcov"!

WC doska s integrovaným detským wc sedátkom a pomalým sklápaním je pohodlná, dieťa sa na ňej cíti bezpečne, neprevráti sa a nepricvikne sa na nej ako pri rôznych wc adaptéroch . Dôležité je tiež jej ľahké čistenie. . Už žiadne plienky! Naučiť dieťa na wc je ďalšou dôležitou časťou v jeho živote. Pomôžete dieťaťu dosiahnuť kontrolu nad močením alebo vyprázdňovaním. Z fyzickej stránky bude Vaše dieťatko komfortne pripravené na nočník, a bude vedieť pohodlnejšie a najmä bez stresu kontrolovať svoje telesné funkcie. Vaše dieťatko bude mať záujem vo všetkom vás napodobňovať. Neušetríte len pri nakupovaní plienok alebo ich praní, ale zrýchli vývoj Vášho dieťaťa k samostatnosti na wc a pri telesnej a duševnej hygiene. Používaním pohodlnej wc dosky s integrovaným detským sedátkom Vaše dieťa bude schopné rýchlejšie navždy zanechať plienky a obliecť si už spodnú bielizeň. Bude po psychickej stránke rýchlejšie chápať, čo znamená urobiť potrebu, a v špinavých plienkach sa nebude cítiť dobre. Preto bude ľahšie a ochotnejšie s vami spolupracovať. Bude trvať nejaký čas, kým bude vaše dieťa úplne pripravené začať bez plienok. Dieťa bude ale rýchlejšie a najmä pohodlnejšie pripravené na odplienkovanie - učenie byť bez plienok, a to z fyzickej, psychickej a vedomostnej stránky. Dôležité pre správne odplienkovania je nikam sa neponáhľať. Vysvetľujte stále dookola, najlepšie ako inak, ak nie vlastným príkladom, na čo slúži a čo do wc dieťa, pretože je už veľké, bude robiť. Ak sa bude samo chcieť posadiť na wc, nechajte ho, ale netrvajte hneď na tom, aby prestalo nosiť plienky. Vaše dieťa si samo začne uvedomovať, že sa mu chce cikať alebo kakať.

Odplénkování-Učící rodinné WC prkénko s dětským sedátkem

Zavřít Zavřít
Prodávající
Horvát Marek
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!