Home Dětské zboží Kočárky, nosítka Kombinované kočárky Prodám kombinovaný kočárek Casualplay s4 newmoon
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám kombinovaný kočárek Casualplay s4 newmoon

Hlavní město Praha
1. 1. 2017 - 11:25
7 000 Kč
Prodávající

Popis

Trojkombinace hluboká korbička a sporťák a autosedačka. Nafukovací kola s pumpičkou, která je kapsičce v prostorném košíku. Pláštěnky k oboum verzím. Přední dvojitá kola jsou otočná o 360 ° Všechna kola jsou odnímatelné, pro snadnější skladování. Polohovatelná opěrka zad: opěradlo se dá sklopit do několika různých poloh pomocí nastavovacího popruhu.Díky tomu dítě může pohodlně sedět i ležet.
Kompaktní skládání s bezpečnostním zámkem. Velkokapacitní koš. Stříška pro ochranu před sluncem, s průhledným okénkem pro neustálý kontakt s dítětem.Stříška po zavření zabírá minimální prostor, je odnímatelná a tkanina je voděodolná.Ruční brzda na rukojeti.Parkovací brzda na zadních kolech.Bezpečnostní popruh.Aretace předního dvojitého kolečka.Výškově nastavitelná rukojeť. Pětibodový nastavitelný bezpečnostní pás, který se dá upravit podle vzrůstu dítěte.
Ke kočárku přidám teplejší podložku do sporťáku a náhradní chrániče na popruhy. Používán 2 roky, bez známek většího poškození. Lehký a lehce ovladatelný. Přestavba na spoťák je velmi jednoduchá.
K vyzvednutí v Praze.
ROZMĚRY: Vhodný pro děti: 0-3 roky Délka dítěte: do 120 cm Maximální nosnost: 15 Kg Rozměry: Rozložený: výška 104-109 cm x hloubka 82 cm x šířka 63 cm Složený: Výška 80,5 cm x šířka 40 cm Určen pro děti od narození do 15 kg

Prodám kombinovaný kočárek Casualplay s4 newmoon

Zavřít Zavřít
Prodávající
Alena Koníčková
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!