Home Dětské zboží Kočárky, nosítka Nosítka, klokánci Nosítko na děti Medley Alpine
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nosítko na děti Medley Alpine

Hlavní město Praha
1. 4. 2018 - 18:49
500 Kč
Prodávající

Popis

Prodám použité nosítko Medley.

Alpino je nové nosítko vytovřené speciálně pro ty nejnáročnější nosiče a nošence. Je to nejrychlejší způsob upevnění dítěte do nosítka. Je skladnější než krosna a přitom daleko pohodlnější. Váha nosítka je přibližně 0,5 kg, tudíž nosíte pouze váhu dítěte a nikoliv zbytečnou konstrukci. Alpino umožňuje neustálou kontrolu nad miminkem, jelikož máte děťátko na svém těle, všímáte si tak jak dýchá, spinká, reaguje atp. Miminko zase může neustále pozorovat Vás a je zde tedy velmi blízký kontakt matka - dítě, který je výborný pro upevnění vzájemných vztahů do budoucna.

Složené nosítko Alpino se pohodlně vejde kamkoliv (taška, kočárek, batoh, auto) a je vyrobeno kvalitní ruční výrobou, která zaručuje originalitu. Každé Alpino prochází pečlivou kontrolou jak při výběru materiálu, šití, ale také výstupní celkovou prohlídkou.
Pruhy, spoje, klipsy jsou hi-tech materiálem, který mmj využívají na svých kombinézách i hasičské záchranné sbory. Pevnost v tahu a odolnost je zaručena.

Nosítko je zkoušené na váhu 30 kg, ale unese i dospělého člověka. Konstrukce nosítka Alpino je vytvořena především podle přání nosičů a nošenců. Na tvorbě nosítka Alpino se podílely maminky s nestejně starými dětmi. Je tak vytvořeno pro děti od narození do váhy 30 kg. Nosit Vaše dítě můžete tedy jak dlouho budete chtít. Vyslyšeli jsme tak všechna přání maminek i tatínků na geniální nosítko.

V Alpinu můžete nosit miminko v kolébce, vhodné je i pro diskrétní kojení na veřejnosti. Při nošení Vám zůstavají obě ruce volné na další činnosti nebo na potomky v kočárku. Alpino lze také použít jako podložka na přebalování.

Alpino lze prát jednoduše v pračce na 40C, nebělit, chemicky neošetřovat, nesušit v sušičce na prádlo, žehlit je možné na nejvyšší výkon.

Nosítko na děti Medley Alpine

Zavřít Zavřít
Prodávající
Michal Glončák
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!