Home Dětské zboží Hračky pro děti Stavebnice Seva Vista 718 Traktor s valníkem, Roto
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Seva Vista 718 Traktor s valníkem, Roto

Celá ČR
24. 11. 2019 - 16:57
1 000 Kč
Prodávající

Popis

Vista Seva 718 Traktor s valníkem. Kvalitní česká stavebnice. Zabaví děti i dospělé na dlouhou dobu - děti si vyhrají při dostatečném množství dílků
Systém je velmi dobře vymyšlený, snadno se s ním pracuje.
Vhodná stavebnice pro kluky i děvčata. Dobře se s ní pracuje, přitom není "fórová". Dá se z ní udělat spousta věcí. Je hygienická, protože umělá hmota se dá opláchnout, není tvrdá natolik, aby zavinila zranění.
Seva 718 je rozšiřující sada, která obsahuje celkem 718 dílků, ze kterých lze postavit cokoliv Vás napadne. Tato stavebnice je kompatibilní s ostatními stavebnicemi SEVA a lze je tak bezproblémů vzájemně kombinovat a rozšiřovat možnosti stavění a realizovat tak větší a větší modely a stavby.
Seva je známá a velice originální, česká, polytechnická od českého výrobce Vista. S dostatkem dílků je možné se stavebnicí SEVA postavit v podstatě cokoli. Její koncepce je založena na několika málo různých dílech, které je možné libovolně kombinovat, takže mohou vznikat úžasná a originální díla.
Princip stavby je velice jednoduchý nejprve vytvoříte kostru z modrých dílků, které spojíte bílými kostičkami. Dle potřeby pak přidáte žluté či červené čtverce jako stěny u domků či karoserii u aut. Jednoduché věci zvláde postavit i pětileté dítě. Bavit však může tato stavebnice díky své originalitě i dospělé.
Obsahuje speciální dílky, se kterými můžete podle návodu postavit traktor s vlečkou a větrný mlýn. Samozřejmě také další modely
750kč Brno, pošta 130, dobírka 180
.

V případě zájmu mě kontaktujte přes odpovědní formulář tady na stránce. SMS nečtu a rovnou mažu, a proto na ně ani nereaguji.

Kufřík plný knížek: 10 knížeček leproel pro nejmenší čtenáře. Sada maličkých knížek/leporelo - tvrdý papír z kufříku je určena nejmenším dětem. Díky veselým a pestrým obrázkům si malý čtenář zopakuje první slova, barvy, protiklady, písmenka, číslice od 1 do 12, tvary a jména zvířat a ptáků. Všech deset knížek může nosit všude s sebou v praktickém kufříku.
https://www.knizniklub.cz/knihy/1 33005-ku frik-plny-knizek-10-leporel.html
Cena 250kč
***
Moje první encyklopedie Larousse Knižní klub 2.vydání. Perfektní knížka pro zvídavé děti. Čtyři až sedm let: čas dětství, ale také věk, kdy dítě začíná klást spoustu otázek - a pídí se po odpovědích. Může je najít v dětské encyklopedii prestižního francouzského nakladatelství Larousse, která představuje svět ve všech jeho rozmanitých podobách. Kouzelné, pestré, hravé obrázky knihy překypují zábavnými detaily - a přímo dítě vybízejí: zkoumej a objevuj svět dál a dál! Doprovodný text je jednoduchý, čte se snadno, a přesto je v něm dostatek základních informací. Moje první encyklopedie Larousse je knížka, která nesmí chybět v knihovničce žádného zvídavého dítěte.
***
Abeceda rybaření: John Bailey. Příručka určená dětem uvádí nejzákladnější informace o výbavě k různým způsobům lovu a popisuje i nutné dovednosti, jež musí rybář zvládnout. Text doprovází řada fotografií a nákresů, například, jak sestavit prut, či jak správně nahazovat. Výklad končí vrácením úlovku do vody, autor zdůrazňuje šetrný vztah k přírodě.
Cena 250.
***
Několikrát použitá vesty na plavání pro dítě nebo jako podpůrný prostředek aby se mrňous neutopil ve vlnách na moři. integrovane specialni plovaky (nejsou nafukovaci takze nehorozi nehoda - prasknuti
Univerzální Modrá wavesport. Nabízím plavací vestu pro neplavce na naučení pro děti 2-3 let, ale ve skutečnosti opravdu záleží na velikosti hrudníku. Vesta pro neplavce nahrazující rukávky. Dobre pro deti, ktere jeste neumi plavat nebo se uci. Použitelné taky do moře i pro ty, co plavat už trochu umí - mořská vlna už tolik nepřekvapí :) Jedná se o kombinezu na zip, ktera ma vevnitr integrovane specialni plovaky (nejsou nafukovaci), diky kterym se dite udrzi nad hladinou. Sikovna vecicka nepotrebujete plovaci kolo, rukavky nebo jine pomucky. Pro uceni plavani idealni vec.

Seva Vista 718 Traktor s valníkem, Roto

Zavřít Zavřít
Prodávající
Kobyla
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!